Voordelen

Gewichtsverlies

“Ik heb jarenlang niet kunnen joggen of aan aerobicslessen kunnen meedoen vanwege mijn knieoperatie en overgewicht. Het voelt echt geweldig om weer te kunnen sporten en tegelijkertijd zo veel lol te hebben”

Weg met idiote diëten! Hoewel we natuurlijk wel het belang inzien van een uitgebalanceerd voedingspatroon, willen we veel liever een prettig, ontspannend bewegingselement aan je leven toevoegen, met Kangoo Jumps. Universitaire onderzoeken tonen duidelijk aan dat je met Kangoo Jumps veel meer energie, of calorieën, verbruikt dan met gewone sportschoenen. Dit is echter geen verklaring voor het drastische gewichtsverlies dat wordt gemeld door mensen die Kangoo Jumps regelmatig gebruiken. Het geheim zit in ons lymfatische systeem. De lymfe is de vloeistof die tussen onze cellen door circuleert en de afval- en gifstoffen uit ons lichaam afvoert. Hierdoor blijven we gezond. De meesten van ons zijn zich niet bewust van het feit dat ons lichaam vier keer zoveel lymfevloeistof als bloed bevat. Ons lymfatische systeem, dat ook ons immuunsysteem is, heeft echter geen pomp, zoals het hart, om de vloeistof in beweging te houden. Het is voor de circulatie afhankelijk van onze natuurlijke bewegingen! Als we niet genoeg bewegen, verstoppen de overtollige gifstoffen in feite ons lymfatische systeem en ‘vergiftigen’ ze onze cellen. Op sommige plaatsen kristalliseert de lymfevloeistof zelfs tot cellulitis, dat zoals velen van ons weten moeilijk te verwijderen is.

Reboundtraining is de meest doeltreffende manier gebleken om ‘de pomp weer op gang te brengen’ en aan de gang te houden, door verticale bewegingen met weinig Impact, bijvoorbeeld met Kangoo Jumps. Het lymfatische systeem beheerst ook ons metabolisme. Als we ouder worden, lijken we makkelijker aan te komen, en wordt het steeds moeilijker om af te vallen. Onderzoeken hebben aangetoond dat onze basale metabolismesnelheid, oftewel de snelheid waarmee ons lichaam calorieën verbrandt, afneemt als ons lymfatische systeem minder efficiënt wordt. Als we regelmatig Kangoo Jumps gebruiken, wordt onze basale metabolismesnelheid steeds efficiënter, wat resulteert in duidelijke verbeteringen in onze spierspanning en gewichtsbeheersing. In feite trainen we eigenlijk elke cel opnieuw om te functioneren zoals toen we jonger waren. Als we ons metabolisme eenmaal opnieuw hebben aangezwengeld, verbranden we met een hogere snelheid meer calorieën, en komen we niet weer aan, mits we Kangoo Jumps blijven gebruiken.

Je dagelijkse lichte oefeningen zijn natuurlijk het leukst als je naar muziek luistert. Met onze video Home Fitness & Weight Loss leer je de basisstappen van Kangoo Jumps en nog veel meer. Als je iedere dag Kangoo Jumps gebruikt, al is het maar een paar minuten, ontwikkel je een goede balans tussen voedselconsumptie en lichaamsbeweging. Dus weg met die idiote diëten!

Menu