Klantenservice

Bij Jumpsport kan u elke dag terecht.

Uw gegevens zijn te allen tijde in goede handen bij ons. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken en gebruiken deze alleen om de bestelling op een correcte manier te verwerken. Tevens zullen wij u ook informeren over de mogelijkheden tot onderhoudsbeurten.

Nadat u een bestelling bij ons heeft geplaatst zullen wij deze spoedig gaan verwerken.

Zodra de bestelling bij ons gereed is, zullen wij deze inpakken en versturen als een pakketzending met DPD, DHL, Shiplee of PostNL. Zodra u van ons een bericht krijgt dat de bestelling verstuurd is zal deze normaal gesproken de eerst volgende werkdag bij u geleverd worden mits deze vóór 15.00u bij ons besteld is. Afhankelijk van de drukte bij de bezorgdiensten.

Afzonderlijk bestelde onderdelen of accessoires zullen als brievenbuszending worden verstuurd als deze qua gewicht en afmetingen het toelaten, anders als pakket verzonden worden. Leveringen op zaterdag en/of maandag zijn afhankelijk van de diensten van de pakketbezorgerservice.

Mocht het bestelde artikel een langere levertijd hebben, dan nemen wij contact met u op via een email bericht of telefonisch over de mogelijke oplossingen die wij u kunnen bieden.

Bij twijfel over het gebruik van de Kangoo Jumps voor modelkeuze, toepassingstechniek, aantal veren ivm met gewicht en kracht van de gebruiker, altijd telefonisch of per email contact opnemen met ons om teleurstellingen te voorkomen.

Ruilen voor een andere maat of het retourneren van uw bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen van uw bestelling indien deze zijn geplaatst via internet (online bestellingen). U krijgt dan normaal gesproken uw geld terug voor de artikelen die u retour zendt. Te allen tijde dienen de retour gezonden artikelen in originele staat te verkeren zonder beschadigingen, vrij van gebruikssporen en in originele onbeschadigde verpakking  met extra papier om de doos te worden geretourneerd aan ons. Tevens dient de originele aankoopbon te worden bijgesloten zodat wij uw aankoop kunnen verifiëren. De kosten voor het retourneren zijn geheel voor rekening en verantwoording van de klant. Na ontvangst en controle van uw retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw bankrekening waarmee de order in de eerste instantie voldaan was.

Neem altijd vóór het retourneren contact met ons op via het e-mailadres info@jumpsport.nl.

Het is niet mogelijk om bestelde artikelen onder rembours te zenden of terug te zenden. Jumpsport,  zal deze zending te allen tijde weigeren.

U hebt ook de mogelijkheid om de Kangoo Jumps in de winkel te kopen. Het voordeel hiervan is dat u eerst kan passen en uitproberen en alle mogelijkheden en adviezen kan aanhoren en toepassen. Dit is belangrijk ivm het lichaamsgewicht en kracht die u ontwikkelt om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt wat het aantal veren betreft. De winkel is altijd op afspraak (tel 0629330346) zodat wij u deskundig kunnen helpen.

Garantie: Voor Kangoo Jumps reboundschoenen geldt een garantietermijn van 12 maanden ( op de schoen zelf) vanaf de aankoopdatum mits het gebruik verantwoord was.

De garantie op de onderdelen zoals de Shells- en T-springscomponenten (schelpen en veren) is beperkt tot 3 maanden. Bij defecte onderdelen van de Kangoo Jumps altijd vooraf telefonisch of schriftelijk contact opnemen.

Het gebruik van de Kangoo Jumps is op eigen risico.

Menu