Over Jumpsport.NL

Welkom op Jumpsport.NL, de grootste specialist op het gebied van Kangoo Jumps in Nederland! Vanuit een grote passie voor Kangoo Jumps heb ik, Patsy Kolhorn-Ceulemans, Jumpsport.NL in 2012 opgericht. Van kinds af aan heb ik altijd een grote passie gehad voor sport en heb zelf ook op hoog niveau atletiek gedaan. Hoogspringen (1.80 m) was mijn favoriete onderdeel.

Op mijn 18de moest ik na de Europese Junioren Kampioenschappen stoppen met atletiek door ernstige lichamelijke klachten, met name rugklachten die jaarlijks erger werden. Een tiental artsen vertelden mij dat topsport of zelfs gewoon sporten verleden tijd was voor mij. Mijn grote kinderdroom om sportopleidingen te doen en daarvan mijn beroep te maken werd weggevaagd.

Maar daar hield mijn passie voor sporten niet door op en ben ik op latere leeftijd heel eigenwijs alsnog sportopleidingen gaan doen. Zo heb ik alle Fitnessopleidingen (inclusief vele extra medische modules) en de Sportmassage opleiding afgerond. Van hieruit ben ik mijn eigen Sportmassage praktijk gestart en was ik werkzaam in de Fitnessbranche. Al snel volgde de opleidingen Personal Training, Voedingsdeskundige en Coaching. Al deze kennis over het menselijk lichaam werd onder mijn eigen praktijk “Body Reflex” benut om mensen te helpen een vitaal leven te leiden.

In november 2011 ontdekte ik voor het eerst de Kangoo Jumps en vanaf dat moment was ik niet meer te stoppen. Deze sportschoenen met een vering onder zijn voor mij de meest fantastische uitvinding voor iedereen die  een vitaal leven wil nastreven, van beginner tot topsporter. ook wanneer men lichamelijke klachten of oude blessures heeft. Lees hier de voordelen Kangoo Jumps.

Sinds ik op de Kangoo Jumps ben gaan sporten heb ik geen blessure meer gehad. Desondanks werden mijn gewrichtsslijtageklachten, die ik sinds mijn tienerjaren in mijn hele lichaam heb, te heftig om mijn sportmassagepraktijk voor te kunnen zetten. Dit was voor mij het moment om mij volledig op de Kangoo Jumps te gaan richten en andere mensen blessurevrij te kunnen laten sporten.

Mijn grote passie deel ik graag met iedereen! Allemaal door middel van verkoop, verhuur, evenementen, clinics, trainingen en onderhoudsservice. Zo draag ik een stukje bij om anderen te laten ervaren dat er echt wel mogelijkheden zijn om jezelf topfit te voelen, zelfs met oude blessures.

Jumpsport.NL staat voor goede service, passie, enthousiasme en veel aandacht voor de klant. Het bedrijf is aan huis waardoor ik heel flexibel kan zijn in openingstijden. Aandacht en professionele uitleg en trainingstips vind ik belangrijk. Ik werk daarom ook op afspraak zodat er voldoende tijd uitgetrokken kan worden en men de Kangoo Jumps kan uitproberen. Daarnaast heeft men uiteraard ook de mogelijkheid om via de webshop te bestellen. Heb je vragen ben ik altijd te bereiken via info@jumpsport.nl of +31 6 29330346.

Met sportieve groet,

Patsy Kolhorn-Ceulemans

Menu